Bun venit la universul fascinant al Radio Enigma Romania, un loc unde sunetul devine conexiune și muzica devine o călătorie! Suntem încântați să vă avem alături în această experiență audio incredibilă, unde fiecare notă și fiecare cuvânt sunt pregătite să vă încânte și să vă inspire.

La Radio Enigma Romania, suntem într-o misiune de a aduce bucurie și divertisment direct în inimile și casele dvs. Fie că sunteți în căutarea unor hituri actuale sau a unor melodii clasice care vă amintesc de momente speciale, suntem aici pentru a vă satisface setea de muzică și informație.

Cu o gamă diversificată de emisiuni și programe, suntem pregătiți să vă captivăm atenția și să vă oferim o experiență auditivă de neuitat. De la talk-show-uri inspiraționale la emisiuni de divertisment pline de umor, există ceva special pentru fiecare ascultător.

Radio Enigma este mai mult decât un simplu flux audio – este o comunitate în care pasionații de muzică și vorbitori se adună pentru a împărtăși experiențe și pentru a crea legături autentice. Aici, fiecare ascultător este parte dintr-o familie sonică care își deschide brațele pentru noi membri cu fiecare notă și fiecare melodie.

Fiecare clic pentru a porni Radio Enigma Romania este un pas către o lume plină de descoperiri muzicale și conexiuni umane. Vă invităm să vă alăturați nouă în călătoria noastră sonoră și să descoperiți magia radio-ului enigmatic împreună!

Viata este un perpetum mobile compus dintr-o spirala a contradictiilor, din afirmare si negare, din dragoste si ura, din fericire si tristete, din zâmbete si lacrimi, din clipe ce se succed de la nastere si pâna la sfârsit… clipe pe care le traim intens si care ne marcheaza si clipe peste care trecem fara a le da vreo importanta. Viata este însiruire de urcusuri si coborâsuri, este puterea noastra de a o lua de la capat si de a ne înalta. Viata suntem noi, cei care cautam permanent noul si frumosul pentru a le darui oamenilor de lânga noi. Viata suntem noi, cei din echipa radio, care pasim pe o carare plina de spini, dar pe care îi metamorfozam într-o floare, o floare cu nume emblematic: Radio Enigma Romania. De astazi casa acestui post de radio a îmbracat vesmânt nou, vesmânt de gala pentru voi, ascultatorii. Aici vei gasi muzica mult dorita, informatii din toate domeniile si mai ales prieteni! În fiecare zi aici vei auzi “Vocea gândurilor tale”!

Doresti sa devii moderator RADIO ENIGMA ROMANIA? 

Nimic mai simplu! Vino cu noi! Radioul îti place, gura nu-ti mai tace? Atunci ai toate sansele sa devii unul dintre colegii nostri.

Pentru promovarea ta contacteaza-ne pe E-mail: [email protected].

Https://Www.Facebook.Com/Sima.Viorel.1

Https://Www.Facebook.Com/RadioEnigmaRomania